Ingredientai:
- Jautienos nugarinė – 300 g.
- Alus – 1 bokalas
- Miltai – 1 valgomasis šaukštas. l.
- Svogūnai – 1 vnt.
- malta paprika – 2 šaukšteliai.
- Kmynai – 1 šaukštelis.
- Augalinis aliejus – kepimui.
- Pipirai ir druska – pagal skonį.
Paruošimas:
Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite.
Svogūną sudėkite į puodą ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki skaidrumo.
Tada išdėliokite mėsą ir išmaišykite, pagal skonį druskos ir pipirų.
Kepkite uždengę 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Suberkite papriką ir troškinkite dar porą minučių. Supilkite alų, suberkite kmynus ir išmaišykite.
Leiskite viskam virti apie valandą .
Likus 10 minučių iki paruošimo, suberkite miltus, kad sutirštėtų.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
