Čekiškas guliašas troškintas aluje. Tiesiog nuostabi vakarienė!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • Jautienos nugarinė – 300 g.
  • Alus – 1 bokalas
  • Miltai – 1 valgomasis šaukštas. l.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • malta paprika – 2 šaukšteliai.
  • Kmynai – 1 šaukštelis.
  • Augalinis aliejus – kepimui.
  • Pipirai ir druska – pagal skonį.

Paruošimas:

Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite.

Svogūną sudėkite į puodą ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki skaidrumo.

Tada išdėliokite mėsą ir išmaišykite, pagal skonį druskos ir pipirų.

Kepkite uždengę 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Suberkite papriką ir troškinkite dar porą minučių. Supilkite alų, suberkite kmynus ir išmaišykite.

Leiskite viskam virti apie valandą .

Likus 10 minučių iki paruošimo, suberkite miltus, kad sutirštėtų.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.