Čeburekai yra sultingi ir traškūs. Su plona tešla ir burbuliukais: skanus receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai skanus čeburekų receptas, kuriame yra plona, ​​traški tešla ir daug skanaus, sultingo ir apetitą keliančio įdaro.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

miltai, 1 kg;
augalinis aliejus. 3 šaukštai;
druskos, 1 valgomasis šaukštas;
verdantis vanduo, 700 ml;
kiaulienos faršas, 700 g;
maltos vištienos, 400 g;
svogūnai, 5 – 6 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai;
vandens, 200 g.
Virimo procesas

Didžiąją dalį išsijotų miltų sumaišykite su druska.

Supilkite verdančiu vandeniu ir mentele pradėkite minkyti tešlą. Kai mišinys sušils, padėkite jį ant stalo ir įmaišykite likusius miltus. Supilkite augalinį aliejų ir taip pat įmaišykite į tešlą.

Maltai mėsai sumaišykite abiejų rūšių mėsą, įberkite smulkiai supjaustyto svogūno, pagal skonį druskos ir pipirų. Kad įdaras būtų sultingas, kambario temperatūros vandens užpilkite tiek, kad masė nebūtų skysta, bet ir ne per tiršta. Pasirinktinai galite pridėti minkštinto sviesto, kad įdaras būtų kreminio skonio.

Tešlą padalinkite į porcijas, iškočiokite į rutuliukus ir kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą.

Ištepame įdarą, formuojame pyragėlius ir kepame juos augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.

Čeburekai gaminami su plonu traškios tešlos sluoksniu ir sultingu įdaru, labai skanūs, nes maišoma dviejų rūšių mėsa ir dedama daug svogūnų.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.