Ingredientai:
žuvis – 500 g
bulvės – 5-6 vnt
sūris
svogūnas – 1 didelė galva
pomidorai – 2 vnt
žalias
kremas
Paruošimas:
Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais, nuluptas bulves – plonais griežinėliais, svogūnus – žiedais arba pusžiedžiais, pomidorus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Susmulkinkite žalumynus.
Į grietinėlę įberkite druskos, pipirų ir žuvies prieskonių.
Į formą dedame sluoksnį bulvių, tada svogūnus, tada žuvį, pasūdome, pabarstome žolelėmis ir patepame grietinėle, išdėliojame pomidorus ir taip pat patepame kremu.
Ant viršaus uždėkite sūrio taip, kad jie padengtų beveik visą paviršių. Užpilkite likusį kremą aplink kraštus
Kepti 200 C 25-30 min.
Gero apetito!