Atrado superinį varškės tinginį: neišbandyti būtų nuodėmė

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Skanus, gaivus, ne per saldus ir svarbiausia greitai pagaminamas. Jo net kepti nereikia. Gaminkime su uogomis, kol dar galime jomis džiaugtis ir valgyti šviežias į valias“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Tinginiui reikės: 450 g sausainių; 450 g varškės; 250 k. t. sviesto; 200 g balto šokolado; 400 g uogų (naudojau avietes ir šilauoges); 1 citrina; 200 g kondensuoto pieno.

Varškę pertriname per sietelį. Baltą šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Į jį įmaišome kondensuotą pieną, kambario temperatūros sviestą. Suberiame varškę ir masę gerai išmaišome. Sausainius sulaužome.

Sudedame į varškės masę. Įtarkuojame citrinos žievelę. Suberiame uogas. Išmaišome. Tinginį dedame į indą, gerai suspaudžiame ir bent 4–6 val dedame į šaldytuvą stingti.

www.tv3.lt

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Kokius ritualus atlikti žiemos saulėgrįžos dieną gruodžio 22 d., kad atsivertų begalinis pinigų srautas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *