Ingredientai:
baklažanai – 750 gr;
morkos – 200 gr;
svogūnas – 500 gr;
paprika – 500 gr;
pomidorai – 1 kg;
cukinijos – 750 g;
česnakai – 125 g;
petražolės – 2 kekės;
aitriosios paprikos – 2 gabalėliai;
augalinis aliejus – 1 puodelis;
vanduo – 1 stiklinė;
acto esencija 70% – 1 valgomasis šaukštas;
cukrus – 4 šaukštai;
druska – 2,5 šaukštai.
Paruošimas:
Svogūną supjaustykite kubeliais.
Nuluptus baklažanus, morkas, paprikas ir pomidorus supjaustome kubeliais, o ne permetame per mėsmalę
Petražoles, česnaką ir raudonąją aitriąją papriką supjaustykite labai mažais kubeliais.
Įpilkite druskos, cukraus, vandens, acto esencijos, augalinio aliejaus ir padėkite keptuvę ant viryklės.
Troškinkite 1 valandą nuo užvirimo momento .
Paruoštą užkandį sudėkite į sterilius stiklainius ir susukite.