Aštrių ir traškių marinuotų agurkų žiemai receptas: paskleidžiamas per 3 sekundes. Konservavimas žiemai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti agurkai yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas, kurį galima patiekti kaip atskirą užkandį arba naudoti kaip kitų patiekalų ingredientą

. Marinuoti agurkai yra rūgščiai saldaus skonio ir aštraus aromato

.

Juos galima ruošti pagal įvairius receptus: naudojant įvairių rūšių actą (stalo, obuolių, vyno), pridedant garstyčių, krienų ar kitų prieskonių.

Šį patiekalą galima ilgai laikyti neprarandant jo skonio

.

Marinuoti agurkai dažnai naudojami salotose, sriubose ir kituose patiekaluose.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Agurkai – 4 kg;
  • Augalinis aliejus – 200 ml;
  • 9 % actas – 200 ml;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • Druska – 3 šaukštai;
  • sausos garstyčios – 2 valgomieji šaukštai;
  • česnakas – 2 valg. šaukštai;
  • Česnakas – 10 skiltelių;
  • Malti juodieji pipirai – 1 šaukštelis;
  • maltų raudonųjų pipirų – 1 šaukštelis.

Agurkų užkandžio paruošimas:

Agurkus supjaustykite skersai 7-8 mm storio apskritimais.

Marinatui atskirame giliame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, actą, druską, cukrų, garstyčias, česnakų miltelius, juoduosius ir raudonuosius maltus pipirus. Ne per smulkiai supjaustykite česnako skilteles, suberkite į marinatą ir maišykite 3 min.

Visą marinatą supilkite į puodą su agurkais

.

Agurkų mišinį maišykite kas 30 minučių. Marinuokite agurkus 2 valandas.

Tada virkite agurkus 10-12 minučių, kol jų spalva pasikeis į šiek tiek tamsesnę, tarsi jie jau būtų marinuoti.

Sudėkite agurkus į sterilizuotus stiklainius, užpilkite marinatu ir sandariai uždarykite dangteliais

.

Рецепт пряных и хрустящих огурчиков на зиму: разлетается за 3 секунды. Консервируем на зиму

Uždenkite stiklainius su agurkais rankšluosčiu ir palikite atvėsti. Gausite puikius marinuotus agurkus bet kokiai šventei.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *