Labai kvapnus, minkštas ir drėgnas pyragas, labiau panašus į pyragą. Galite pagaminti savo mėgstamą kremą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– cukrus, 200 g;
– kiaušiniai, 6 vnt;
– margarinas arba sviestas, 150 g;
– augalinis aliejus, 100 ml;
– kakava, 2 šaukštai;
– šiltas vanduo, 450 ml;
– miltai, 1,1 kg;
– kepimo milteliai, 1 pakelis.
Norėdami paruošti kremą, jums reikia :
– kondensuotas pienas, 350 ml;
– sviestas, 250 g;
– vanilinas pagal skonį.
Virimo procesas
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo ir tirštumo.
Įpilkite minkšto sviesto ir augalinio aliejaus, plakite.
Įpilkite šilto vandens ir plakite.
Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais, persijoti ir dalimis įmaišyti į tešlą, atsargiai išminkyti šluotele.
Formą padengiame pergamentu ir išklojame tešlą.
Patarimas : paimkite didelę keptuvę, pavyzdžiui, įprastą kepimo skardą. Taip pat nepamirškite, kad sausainiams visi produktai turi būti vienodi, kambario temperatūros.
Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 minučių. Atvėsinkite ir supjaustykite į pyragus.
Kremui sviestą suminkštinkite ir plakite mikseriu, dalimis supilkite kondensuotą pieną ir išplakite. Pagal skonį ir, jei norite, įpilkite vanilino.
Formuojame tortą, pyragėlius patepame kremu. Jei nori. Padarykite glajų ir užpilkite ant pyrago. Iš torto atraižų galite padaryti trupinius ir apibarstyti pyragą.
Desertą padėkite į šaldytuvą 4-6 valandoms.