Aš niekada taip nekepiau vištienos! Mano vyras ir vaikai ašaromis prašo daugiau…

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pati švelniausia, sultingiausia vištienos filė su traškia plutele – vos vienas žvilgsnis į šį patiekalą suteiks aistringą apetitą…

Turėdami minimalų produktų rinkinį, gausite kalną skanėstų ir daug linksmybių. Ir dar vienas dalykas: patiekalas paruošiamas vos ne akimirksniu!

Vištienos grynuoliai

INGREDIENTAI

1 kg vištienos filė
1 arb. krakmolo
0,5 arb. soda
1 a.š. l. citrinos sultys
druskos pagal skonį
miltai kepimui
augalinis aliejus kepimui

GAMYBA

Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite taip, kaip norite. Pagal skonį pasūdykite, įpilkite sodos, išmaišykite.

Mėsą užpilkite citrinos sultimis, suberkite krakmolą ir vėl išmaišykite. Palikite 20 minučių, tada kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.

Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite grynuolius iki auksinės rudos spalvos.

Keptuvėje filė išbrinksta tiesiogine to žodžio prasme prieš akis, pasirodo traški, bet kartu ir absoliučiai sultinga. Noriu valgyti nelaukdamas garnyro! Naminiai vištienos grynuoliai puikiai tiks su šviežiomis daržovėmis arba saldžiarūgščiu padažu.

Nepraleiskite progos pavaišinti draugus šiuo gardžiu patiekalu!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Daug skaniau nei pica. Sultingas įdaras ant traškios duonos: sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei
Patiko? Pasidalink! Ačiū.