Aš imu vieną kiaušinį ir du bananus ir niekas netiki, kad aš kepu šį pyragą keptuvėje ir be orkaitės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai skanus ir gana lengvai paruošiamas pyragas. Jai iškepti net nereikia orkaitės. Jis kepamas keptuvėje. Tuo pačiu metu jis pasirodo labai erdvus ir neįtikėtinai aromatingas. Jus nustebins jo paruošimo greitis. 

       Paruoškite šiuos produktus:

  • 1 kiaušinis;
  • 80 g cukraus;
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus;
  • 150 ml pieno;
  • 60 ml augalinio aliejaus;
  • 150 g miltų;
  • 1 šaukštelis kepimo milteliai;
  • 2 bananai;
  • žiupsnelis druskos.

    Kiaušinį išplakti su žiupsneliu druskos. Įmaišykite įprastą ir vanilinį cukrų. Viską reikia išplakti iki vientisos masės. Supilkite pieną ir augalinį aliejų. Kruopščiai išmaišykite. Atsargiai, palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius. Greitai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Tešla turi būti vienalytė. Per ilgai maišyti nereikia. 

    Bananus supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvę kruopščiai ištepkite sviestu. Ant viršaus užbarstykite 3 v.š. cukraus, kad susidarytų graži karamelinė plutelė. 

    Ant keptuvės dugno padėkite sluoksnį bananų. Atsargiai supilkite tešlą. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palaukite pusvalandį. Kai iškeps, atsargiai apverskite ant lėkštės. Jei norite, galite papuošti cukraus pudra. 

    Labai skanu šilta. Puikiai dera su kreminiais ledais. 

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Taip gamino mama. Pyragėliai iš nepaprastai skanios tešlos: skanus įdaras
Patiko? Pasidalink! Ačiū.