Skanus vienkartinis kiaulienos receptas su nuostabiais rezultatais.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kiauliena, 1,5 kg;
svogūnas, 2 vnt;
garstyčių, 1 šaukštelis;
druska, pipirai, prieskoniai.
Virimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome porcijomis.
Mėsą sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis ir prieskoniais. Imkite daugiau, kad mėsa gerai išmirktų.
Uždenkite mėsą ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į kepimo maišelį, sudėkite mėsą, maišelį suriškite ir dantų krapštuku padarykite pradūrimus.
Padėkite maišelį ant kepimo skardos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą, maišelį perpjauname ir kepame dar 10 – 15 minučių.
Tokia aromatinga, aštri, švelni ir sultinga mėsa bus idealus priedas prie bet kokio garnyro ir salotų. Druską galima pakeisti nedideliu kiekiu sojų padažo, tačiau nepersistenkite, kad mėsa nebūtų kieta. Į mėsą galite įdėti didelių pievagrybių ir morkų gabalėlių, šis asortimentas taip pat bus labai skanus ir sotus. Daugelis į garstyčių padažą deda medaus, o likus 10 minučių iki kepimo pabaigos aptepa gabalėlius ir gaunasi labai įdomi, ryškaus skonio plutelė.