Aš gaminu skanią mėsą, kuri tirpsta burnoje. Tie, kurie bando vieną kartą, visada prašo daugiau

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus vienkartinis kiaulienos receptas su nuostabiais rezultatais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiauliena, 1,5 kg;
svogūnas, 2 vnt;
garstyčių, 1 šaukštelis;
druska, pipirai, prieskoniai.

Virimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome porcijomis.

Mėsą sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis ir prieskoniais. Imkite daugiau, kad mėsa gerai išmirktų.

Uždenkite mėsą ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į kepimo maišelį, sudėkite mėsą, maišelį suriškite ir dantų krapštuku padarykite pradūrimus.

Padėkite maišelį ant kepimo skardos.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą, maišelį perpjauname ir kepame dar 10 – 15 minučių.

Tokia aromatinga, aštri, švelni ir sultinga mėsa bus idealus priedas prie bet kokio garnyro ir salotų. Druską galima pakeisti nedideliu kiekiu sojų padažo, tačiau nepersistenkite, kad mėsa nebūtų kieta. Į mėsą galite įdėti didelių pievagrybių ir morkų gabalėlių, šis asortimentas taip pat bus labai skanus ir sotus. Daugelis į garstyčių padažą deda medaus, o likus 10 minučių iki kepimo pabaigos aptepa gabalėlius ir gaunasi labai įdomi, ryškaus skonio plutelė.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.