Aksominiai blynai verdančiame vandenyje. Blynai yra labai skanūs ir švelnūs

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiuos blynus galite patiekti su įvairiausiais įdarais. Pagal receptą pagaminama 11 blynų, tad jei laukiate svečių, imkite daugiau ingredientų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– miltai, 1 stiklinė;

– pienas ir verdantis vanduo, po 1 stiklinę;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– žiupsnelis druskos;

– cukrus, 1,5 šaukštai;

– augalinis aliejus, 3 šaukštai;

– sviestas.

Virimo procesas

Kiaušinius sumaišyti su druska ir cukrumi, išplakti šluotele.

Įpilkite kambario temperatūros pieną ir išmaišykite.

Miltus persijokite ir suberkite į tešlą

Supilkite verdančiu vandeniu ir užminkykite tešlą.

Įpilkite augalinio aliejaus ir minkykite.

Blynus kepame kaip visada – pirmą kartą keptuvę patepame augaliniu aliejumi.

Sudėkite į krūvą ir apšlakstykite lydytu sviestu.

Patarimas : sviesto naudoti nereikia, jei jo nemėgstate, blynai bus minkšti ir minkšti.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.