Jei rytoj yra šventė, tai šį patiekalą galima paruošti išvakarėse ir jis taps stalo akcentu. Per naktį visi ingredientai gerai pasimarinuos ir bus labai skanu.
Patiekalas bus sotus ir skanus.
Salotų ingredientai: ·
jaunos bulvės – 1,5 kilogramo;
kiauliena – 1 kilogramas;
3 vidutiniai svogūnai;
majonezas, druska, garstyčios, malti pipirai;
kietas sūris – 100 gramų.
Produktų paruošimas
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir išmuškite iš vienos pusės. Svogūną supjaustykite dideliais pusžiedžiais. Sumaišykite svogūną, mėsą, druską ir pipirus. Įpilkite majonezo ir garstyčių. Išmaišykite ir kol kas atidėkite šiuos produktus į šalį.
Dabar eilė bulvėms. Supjaustykite kubeliais arba apskritimais, įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite. Ant kepimo skardos dugno išklokite pergamentą, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir ant viršaus marinuotus mėsos svogūnus.
Suberkite bulves ir ant viršaus išdėliokite mėsos griežinėlius. Formą reikia suvynioti į plėvelę ir per naktį palaikyti šaldytuve.

Galite marinuoti pietums ir paruošti patiekalą vakarienei. Belieka mėsos užkandį pašauti į orkaitę. Jis turi būti pašildytas iki 190 laipsnių. Kepkite 45 minutes. Ant viršaus galite pabarstyti tarkuoto sūrio.
Rezultatas nustebins net jus. Labai skanus, sotus patiekalas, rekomenduoju pasigaminti. Nustebinkite draugus, tegul jie visada mielai aplanko jus.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
