Įdomus totoriškas būdas virti makaronus su mėsa

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Recepto akcentas yra tas, kad makaronus išvirsite tame pačiame padaže, kuriame virėte mėsą – taip maisto sunaudosite minimaliai.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • ėriena, 500 g;
  • makaronai, 400 g;

— svogūnai ir morkos 1 vnt.;

  • pomidorai, 2 vnt;
  • česnakai, 34 gvazdikėliai;
  • petražolės ir krapai, po ryšelį;
  • druska, pipirai, augalinis aliejus, prieskoniai mėsai.

Virimo procesas

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje, maišydami, po dangčiu.

Patarimas : vietoj ėrienos galite naudoti bet kokią kitą mėsą.

Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas – juostelėmis, žalumynus susmulkinkite.

Pirmiausia į mėsą suberkite svogūną, išmaišykite, tada morkas.

Įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį.

Patarimas : jei visas skystis iš mėsos jau išgaravo ir mėsa pradeda degti, įpilkite šiek tiek vandens.

Sudėkite pomidorų gabalėlius ir troškinkite uždengę, retkarčiais pamaišydami.

Įpilkite žalumynų ir smulkiai pjaustytų petražolių šaknų. Pavirkite porą minučių ir padidinkite ugnį, suberkite makaronus.

Jei vandens labai mažai, įpilkite ir troškinkite po dangčiu, kol makaronai bus paruošti.

Patiekite apibarstę šviežiomis žolelėmis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.