Žiedinio kopūsto (kalafioro) ir krabų lazdelių mišrainė su česnaku ir majonezu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Viena tokių mišrainių, kurią galėčiau valgyti ir valgyti. Man šios krabų lazdelių mišrainės su žiediniais kopūstais (vadinamaisiais kalafiorais) skonis tiesiog nuostabus. Man asmeniškai didžiulis privalumas tas, kad joje nėra daug ingredientų, juos lengva surasti kiekvienoje parduotuvėje.

O dažnai jų net turiu savo virtuvėje, tad nereikia niekur pėdinti iš namų. Nors įprastai stengiuosi naudoti kuo mažiau majonezo savo gyvenime, bet dėl šios mišrainės (ir dar kelių kitų), jo tiesiog negaliu atsisakyti. Gamindama šią mišrainę visad naudoju „Hellman’s” majonezą, nes man asmeniškai jis savyje turi daugiausiai skonio, bet Jūs galite pasirinkti ir kitą savo pamėgtą.

Ingredientai

  • žiediniai kopūstai (kalafiorai): 1
  • krabų lazdelės: 5-6
  • česnakas: 2 skiltelių
  • krapai
  • majonezas: 2 šaukštų
  • druska: truputėlio
  1. 1. Pradžioje žiedinio kopūsto žiedelius atskirkite, kad būtų mažesni, nuplikykite juos karštu vandeniu.
  2. 2. Tuomet krabų lazdeles supjaustykite kubeliais. Įspauskite porą česnako skiltelių, paskaninkite supjaustytais krapais.
  3. 3. Tada dėkite majonezo, berkite druskos bei viską sumaišykite. Štai ir pagaminta. Skanaukite!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.