Receptą radau sename močiutės užrašų sąsiuvinyje! Dabar jį gaminu kiekvieną savaitę.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lengvos ir pikantiškos morkų ir sūrio salotos. Jas galima naudoti net kaip užtepėlę sumuštiniams arba įdarą tartaletėms, skirtoms šventiniam stalui.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

morkų, 300 g;

– druskos, pipirų, žolelių

; – sūrio, 70 g; –

lydyto sūrio, 1 vnt;

– česnako, 3 skiltelių

; – virtų kiaušinių,

3

vnt.

Gaminimo procesas

Morkas sutarkuokite stambia tarka, kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, česnaką susmulkinkite ir smulkiai supjaustykite žalumynus.

Kietąjį ir lydytą sūrį supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su kitais ingredientais

.

Salotas sumaišykite, pagal skonį užtepkite grietinės arba majonezo ir palikite ant stalo 30 minučių, kad šiek tiek sustingtų.

Нашла рецепт в старенькой бабушкиной тетради! Теперь готовлю каждую неделю

Salotos gaunasi gražios, jas galite formuoti formelėse, dėti į nedideles porcijas arba jomis pripildyti tartaletes, tepti ant skrebučių ar baltos duonos sumuštinių.

Salotas laikome šaldytuve uždengtas dangteliu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *