Du kiaulienos krūtininės receptai. Kaip paruošti kiaulienos krūtinėlę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Du paprasti receptai, kuriuos siūlome įsidėmėti per Velykų šventes. Kepta ir virta krūtinėlė.

Norint kepti krūtininę orkaitėje, reikia:

Druskos, paprikos, džiovintų svogūnų, pipirų, prieskoninių žolelių,

po

1 šaukštelį

; – česnako, 4 skiltelių

; – svogūno, 1 vnt;

– lauro lapo, 3 vnt.

Paruošimo eiga

Šonkauliuką supjaustykite aštriu peiliu skersai, neperpjaudami

iki galo. Sumaišykite visus prieskonius ir druską, smulkintą česnaką, augalinį aliejų ir šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Palikite marinuotis 1 valandą

. 1 valandą kepkite orkaitėje po folija 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Virtam krūtinkauliui paimkite:

svogūną, 1 vnt;

– pipirų grūdelius, 10 vnt;

– druską, 1 valgomąjį šaukštą

; – vandenį,

1 litrą

; – česnaką, 4 skilteles

; – lauro lapą, 3 vnt; –

prieskonius

.

Paruošimo procesas

Visus prieskonius ir druską ištirpinkite vandenyje, sudėkite gabalėliais supjaustytus svogūnus ir uždengę sudėkite krūtinėlę. Virkite 40 minučių.

Patarimas: virtą krūtininę taip pat galima ištepti įvairių mėsai skirtų prieskonių ir sausų žolelių mišiniu ir palikti marinuotis 1-2 val. Tokiu atveju mėsa bus aromatinga, pikantiška ir aštri.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *