Vasara neapsieina be grilio patiekalų, kurie marinuojami labai įvairiais būdais. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ Mindaugas Stasiulis pasidalijo savo asmeniniu šašlykų marinavimo receptu.
Laidų vedėjas pasakojo, kad jis mėsą marinuoja naudodamas tik kelis ingredientus.
„Reikia daug paprastų svogūnų supjaustyti ganėtinai stambiai, tada viską gerai išminkyti, kad sultys pasileistų. Jei jau dedi daiktą, tada išspausk iš jo viską.
Tada druska, pipirai, daugiau išsikalinėti nereikia, vėliau viską dar kartą perminkyti ir užpilti mairūno“, – sakė M. Stasiulis.
Vyras taip pat atskleidė, kuris marinavimo būdas jam atrodo netinkamiausias.
„Man baisiausia, kai su majonezu daro. Praktiškai už tai galima jau duoti į snukį iš karto“, – sakė M. Stasiulis.
Daugiau apie receptą galite sužinoti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Lidl griliaus talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
