Rafaelo rutuliukai iš vištienos file – neįprastas ir skanus užkandis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:
– vištienos file 400 g
– sūris 200 g
– graikiški riešutai 50-80 g
– vynuogės be kauliukų 12-14 vnt
– majonezas 1,5 valgomojo šaukšto
– druska

Paruošimas:
Vištienos file iš anksto verdame pasūdytame vandenyje, kad ji spėtų ataušti.

Gatavą vištienos krūtinėlę smulkiai pjaustome, sūrį tarkuojame vidutine trintuve, dedame majonezo, druskos ir viską permaišome.

Imame nedidelį kiekį gauto mišinio, dedame į vidurį vynuogę ir formuojame rutuliuką.

Paskui kiekvieną rutuliuką apvoliojame maltuose graikiškuose riešutuose. Gatavus vištienos riešutėlius dedame į šaldytuvą sustingti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Naujametinės salotos „Gardumas“ su pievagrybiais ir vištienos krūtinėlė Gyvatės metų garbei
Patiko? Pasidalink! Ačiū.