Taip skanu, kad gaminu kas antrą dieną! Pyragėliai su svogūnu ir kiaušiniu ant bulvių tešlos

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kepiniai iš stoties gali būti labai skanūs ir tuo pačiu gana pavojingi. Deja, labai sunku suprasti, iš kokių produktų gaminamas gatvės maistas. Todėl, jei norite išbandyti kažką panašaus į belyashi ar pastos, geriau pasigaminti patys. Laimei, yra daug tokio kepimo receptų, mes jums papasakosime apie gana neįprastą gaminimo būdą.

Belyash su svogūnu ir kiaušiniu ingredientai:

bulvės – 200 g;
sviestas – 20 g;
cukrus – 2 šaukšteliai;
kiaušiniai – 5 vnt .;
druska – šaukštelis;
žalieji svogūnai – vnt.;
mielės – 25 g;
augalinis aliejus – 20 ml;
miltai – 550 g.
Baltymų su svogūnais ir kiaušiniais paruošimas:

Bulves reikia nulupti ir supjaustyti kvadratėliais. Virkite, kol suminkštės, vandenį iš daržovių nuleiskite į atskirą indą. Bulves sutrinkite, įberkite druskos ir cukraus, suberkite mieles.

Į indą su bulvių mišiniu įmuškite vieną kiaušinį ir sumaišykite produktus. Suberkite persijotus miltus, užminkykite tešlą, suformuokite bandelę.

Palikite tešlą 40 minučių šiltoje vietoje. Šiuo metu išvirkite kiaušinius, smulkiai supjaustykite juos kartu su svogūnu. Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su svogūnų-kiaušinių mišiniu.

Iš tešlos suformuojame 6 kolobokus. Iš kiekvieno gumuliuko iškočiokite storą plokščią pyragą, į vidurį dėkite įdaro ir užsandarinkite.

Dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje, kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, po vieną apversdami pyragėlius.

Taip paruošiami paprasti ir kartu originalūs belyashi su svogūnų ir kiaušinių įdaru.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.