Mano uošvė gamina beveik kiekvieną dieną. Užkandis per 15 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

XX amžiuje, ypač 1900-ųjų pradžioje, daugelis buvo priversti išgyventi. Nuolatiniai karai, krizės ir revoliucijos privertė žmones gaminti maistą iš to, kas buvo jų soduose. Žmonėms miestuose gyvenimas buvo ypač blogas, nes parduotuvėse buvo mažai maisto.

Nuo tada iki 1990-ųjų namų šeimininkėms teko daug eksperimentuoti su pačiu įprasčiausiu maistu. Kartais moterys iš raugintų agurkų ir silkės kurdavo labai sočius patiekalus.

Dabar gali kilti ir situacijų, kai užkandį ar vakarienę reikia pasigaminti iš paprastų ingredientų. Pakalbėsime apie tai, kaip pasigaminti skanų užkandį.

Ingredientai nebrangiems užkandžiams:

svogūnai – vnt.;
augalinis aliejus – 2 šaukštai. l.;
marinuoti agurkai – 3 vnt.;
duona – 2 riekelės.
Biudžeto užkandžio paruošimas:

Svogūnus ir raugintus agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Vienoje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus, antroje – raugintus agurkus. 

Nuimkite nuo duonos pluteles ir 30 sekundžių padėkite trupinius į vandenį. Keptus agurkus ir svogūnus sumaišykite ir dėkite ant žalios duonos riekelių.

Įdarą paslepiame duonos trupiniuose ir formuojame pyragėlius. Šiuos pyragėlius apkepkite 100 ml augalinio aliejaus keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.

Rezultatas – paprastas kasdienis užkandis.

Vietoj agurkų ir svogūnų galite naudoti kitus įdarus – sūrį, dešrą ir kt.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Napoleono pyragas: receptas su pienu. Traškūs pyragaičiai ir ledų skonio kremas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.