Lengvi pusryčiai iš 200 gramų faršo ir kefyro suteiks energijos visai dienai, o paruošti galėsite labai greitai, kol visi namuose dar miega. Mums tereikia sumaišyti visus ingredientus ir iš karto kepti sočius blynus keptuvėje.

Recepto ingredientų sąrašas trumpas: 200 gramų faršo, 300 mililitrų kefyro, kiaušinis, po pusę šaukštelio druskos ir sodos, 120 gramų miltų.
Į gilų dubenį supilkite kefyrą, sudėkite faršą, faršo centre padarykite nedidelę įdubą ir įmuškite kiaušinį. Įpilkite soda ir druskos, sumaišykite arba plaktuvu, arba blenderiu iki vientisos masės.

Tada į jį įsijokite miltus, vėl išmaišykite ir gaukite tirštą, vienalytę tešlą. Viskas beveik paruošta. Eikite į viryklę: įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir dalimis padėkite ant jos tešlą su malta mėsa.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





