Ingredientai:
malta mėsa – 500 gr
kopūstai – 500 gr
svogūnas – 1 galva
morkos – 2 vnt
vyšniniai pomidorai – 6-8 vnt
česnakai – 2 gvazdikėliai
druska – 0,5 šaukštelio.
paprika – 0,5 šaukštelio.
juodieji pipirai – 0,5 šaukštelio.
pomidorų padažas – 250 ml
petražolės – pagal skonį
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Po poros minučių suberkite tarkuotas morkas, česnaką ir pomidorų ketvirčius. Druska pagal skonį.
Į daržoves suberkite maltą mėsą, papriką, pipirus ir pomidorų padažą, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 10 min.
Tada suberkite susmulkintą kopūstą ir troškinkite dar 15 minučių.
Patiekite apibarstę kapotomis žolelėmis.