Greitas skanumas kiekvienai dienai. Dažnai gaminu, kai turiu mažai laiko

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai skanus ir sotus patiekalas iš maltos mėsos, sūrio, žolelių ir pomidorų. Virimo laikas yra minimalus. Bet skoniu tikrai patiks.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– malta mėsa, 100 g;

– sūris, 50 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– grietinė, 3 šaukštai;

– druska, pipirai, krapai, pomidorai ir agurkai;

– česnakai, 2 gvazdikėliai.

Virimo procesas

Trys sūriai ant trintuvės.

Faršą sumaišykite su kiaušiniais, sūriu, pipirais ir druska. Sumaišykite masę.

Padažui grietinę sumaišyti su spaustu česnaku, kapotomis žolelėmis ir prieskoniais.

Agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.

Ištepkite keptuvę augaliniu aliejumi ir išklokite dalį tešlos, kepkite blynus po dangčiu po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Blynelius patepkite padažu, iš vienos pusės išdėliokite agurkus ir pomidorus, susukite.

Patarimas : jei šį patiekalą ruošiate pusryčiams, česnako dėti nereikia. Į įdarą taip pat galite įdėti paprikų, konservuotų žaliųjų žirnelių ar kukurūzų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Geriau nei Napoleonas: kito pyrago nereikia. Pigus ir begalo skanus
Patiko? Pasidalink! Ačiū.