Šis patiekalas taps jūsų mėgstamiausiu, tokios skanios mėsos dar nesate ragavę.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Noriu su jumis pasidalinti ypatingu mėsos, bet kokios mėsos marinavimo receptu – bet kokiu atveju gausite labai švelnų, minkštą ir sultingą patiekalą. Taip pat galite virti šventiniam stalui. Mėsą kepsime kartu su bulvėmis.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiauliena, 600 g;
svogūnas, 1 vnt;
česnako, 3 gvazdikėlių;
aštrioji adžika, 1 šaukštelis;
kečupas, 1 valgomasis šaukštas;
druskos, pipirų;
bulvės, 500 g;
druska, Provanso žolelės, augalinis aliejus.
Virimo procesas

Kaip jau sakiau, imk bet kokią mėsą, šiandien turiu kiaulienos.

Imame kiaulienos gabalėlį ir supjaustome knygos pavidalu – supjaustome griežinėliais, bet ne iki galo.

Trys svogūnai ant vidurinio tako ir sumaišyti su kečupu ir adžika, druska ir pipirais.

Šiuo padažu iš visų pusių atsargiai aptepkite mėsą ir įtrinkite į pluoštus. Uždenkite ir palikite marinuotis bent 1 val. Bet geriau, žinoma, jei ilgiau.

Bulves supjaustykite griežinėliais ir dėkite į kepimo indą, pasūdykite, įberkite pipirų, pabarstykite Provanso žolelėmis ir pašlakstykite augaliniu aliejumi.

Iš bulvių išvalome formos vidurį ir išdėliojame mėsą.

Skardą uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.

Nuimkite foliją ir galite kepti dar 5 minutes plutei, bet tai nėra būtina.

Kiaulieną supjaustome porcijomis ir kartu su bulvėmis apibarstome žolelėmis, gal smulkintu česnaku ir patiekiame.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Rytietiški skrebučiai: puikus užkandis draugiškiems susibūrimams!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.