Greitas ir sotus užkandis per 20 minučių. Lėkštė akimirksniu buvo tuščia

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greitas ir patenkinamas receptas iš pita duonos ir maltos vištienos. Galite naudoti bet kokį maltą mėsą, kurią turite namuose. Patiekalas puikiai tinka pusryčiams ir greitam užkandžiui.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

pita duona, 2 lakštai;
maltos vištienos, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
kiaušiniai, 2 vnt;
pienas, 100 ml;
druska, pipirai, prieskoniai.
Virimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite kaip įprastai.

Patarimas: paprastai į faršą galite pasigaminti kitokį įdarą arba dėti įvairių produktų.

Lavašo lakštą patepkite puse faršo. Tepti reikia labai plonai.

Uždenkite antruoju pita duonos lakštu ir sutepkite.

Susukite į tankų vyniotinį ir palikite 10 minučių, kol pita duona taps minkštesnė.

Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais.

Įkaitinkite augalinį aliejų.

Supjaustykite ritinį į dalis.

Gabaliukus pamerkite į kiaušinių mišinį ir gabalėlius apkepkite keptuvėje iš visų pusių.

Patarimas: kepkite ant silpnos ugnies, kol faršas gerai iškeps.

Kai gabalėliai dar karšti, pabarstykite tarkuotu sūriu – taip skonis bus visiškai tobulas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.