Tik į maltą mėsą įpyliau mineralinio vandens. Turkiškų kotletų ir vasariško padažo paslaptis per 2 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs ir sultingi kotletai puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas iškylai.

Norėdami paruošti, jums reikės:

mėsa;
taukai arba uodegos riebalai;
svogūnas, 1 vnt;
mineralinis vanduo;
druskos, pipirų ir prieskonių.
Virimo procesas

Mėsą paverčiame faršu, peiliu smulkiai supjaustome lašinius ir uodegos riebalus.

Tris svogūnus ant stambios trintuvės ir sumaišyti su malta mėsa bei lašiniais.

Sumaišykite papriką, paprikų mišinį, sausą mėtą, sausą česnaką ir kt.

Į prieskonius supilkite mineralinį vandenį ir išmaišykite. Vandens užpilkite tiek, kad prieskoniai gerai išbrinktų. 500 g maltos mėsos paimkite pusę šaukšto prieskonių

Faršą sumaišykite su prieskoniais.

Suformuokite kotletus ir kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.

Kotletus patiekiame su įvairiais padažais, šviežių daržovių salotomis ir žaliosiomis salotomis.

Padažui imkite lengvą jogurtą ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis mėtomis ir kalendros lapeliais. Tada įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, šiek tiek citrinos sulčių.

Sumuštinius su kepalais galite gaminti su kotletais, salotomis, agurkų griežinėliais ir kitomis šviežiomis daržovėmis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Nuostabūs pyragaičiai be miltų ar mielių! Jie nuskrenda nuo stalo net neatvėsę.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.