Pusryčiai per 5 minutes. Greitas ir skanus užkandis bet kokiai progai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei dar nenaudojote tingiausių pyragėlių receptų, rekomenduoju pradėti nuo šių: pačių paprasčiausių, greičiausių ir skaniausių, nuo minimalaus visada turimo produktų rinkinio.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kefyras arba naminis jogurtas, 300 ml;
druskos pagal skonį;
kiaušinis, 1 vnt;
soda, 1 šaukštelis;
miltai, 260 g;
virti kiaušiniai, 2 vnt;
žalieji svogūnai ir krapai, aromatinės žolelės;
sūris, 100 g.
Virimo procesas

Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus ir krapus.

Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Kambario temperatūros kefyrą sumaišyti su druska, kiaušiniu, masę išplakti iki vientisos masės.

Suberkite išsijotus miltus ir kepimo sodą ir minkykite į tirštą mišinį.

Įdėkite žalių svogūnų ir krapų, kubeliais pjaustytų kiaušinių, pagal skonį pipirų ir įvairių aromatinių žolelių, kad pyragėliai būtų ryškesnio ir įdomesnio skonio.

Sudėkite mišinį į maišelį ir nupjaukite kampą.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir iš tešlos išspauskite pagaliukus. Kepkite pyragus ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Jie pasirodo tokie minkšti, purūs ir skanūs, kad šiuos pusryčius ar užkandžius tikrai gaminsite gana dažnai, iš dalies dėl to. Kad nesugaišite nė vienos papildomos minutės gamindami.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.