Puikūs pusryčiai keptuvėje užtruks minimaliai ir suteiks maksimalų sotumą. Pradėkime.
Ingridientai:
Miltai 350 g;
Kiaušiniai 3 vnt.;
Fetos sūris 50 g;
tarkuoto čederio sūrio 50 gr;
Pienas 200 ml;
Žalieji svogūnai, petražolės;
Raudonieji pipirai 1 arbatinis šaukštelis;
Druska 1 arbatinis šaukštelis;
Kepimo milteliai 1 pak.;
Saulėgrąžų aliejus 85 ml.
Paruošimas:
Paimkime gilų indą ir įmuškime į jį tris vištienos kiaušinius. Šiek tiek pamaišykite šluotele ir suberkite fetos sūrį. Čia pridėkite tarkuoto čederio sūrio.
Išmaišykite ir suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus. Dabar pats laikas pridėti vieną arbatinį šaukštelį raudonųjų pipirų, vieną arbatinį šaukštelį druskos ir kepimo miltelių. Supilkite vieną stiklinę pieno ir išmaišykite.
Suberkite 350 gramų miltų ir rankomis minkykite tešlą. Galite sutepti juos augaliniu aliejumi.
Padalinkite tešlą į dvi lygias dalis. Kiekvieną iš jų rankomis paverčiame savotišku plokščiu pyragu.
Supjaustykite į 8 dalis, kaip picą. Taip darome su abiem papločiais.
Į keptuvę supilkite maždaug 85 ml augalinio aliejaus. Po vieną gabalėlį dėkite ant įkaitinto paviršiaus ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Viskas paruošta, turime nuostabius, sočius pusryčius, kuriuos esant reikalui patogu pasiimti su savimi į darbą ar mokyklą.