5 minučių užkandis, kuris būdavo ruošiamas kiekvienoje sovietinėje šeimoje: greitas ir skanus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis užkandis buvo labai populiarus Sovietų Sąjungos laikais. Jis paruošiamas greitai ir iš paprastų ingredientų. Tuo metu jie kažkodėl vadino jį „žydišku“. Tiesą sakant, pavadinimas nėra toks svarbus, svarbiausia yra skonis. 

    Užkandžių receptą galima keisti, papildyti ir visada pavyksta puikiai. Visus reikalingus komponentus rasite šaldytuve. 

    Jums reikės:

  • 3 kiaušinių;
  • 2 lydyto sūrio;
  • 100 g kietojo sūrio;
  • 2-3 v.š. majonezo;
  • 2-3 skiltelės česnako;
  • druskos ir pipirų pagal skonį. 

    Pradėkime virti:

    Išvirkite kiaušinius. Tada nulupkite ir sutarkuokite ant rupios trintuvės. Lydytą sūrį sumalkite naudodami mažas skylutes ant trintuvės. Įdomesniam skoniui galima įdėti kietojo sūrio. Galite paimti bet kurį jums patinkantį ir sutarkuoti ant smulkios trintuvės. 

    Sumaišykite visus ingredientus į dubenį, sudėkite susmulkintą česnaką ir majonezą. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite iki vientisos masės. Mėgaukitės įvairiapusišku užkandžiu. 

Patiko? Pasidalink! Ačiū.