Norint paruošti tikrą saldų šedevrą, reikia tik trijų produktų.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- – Kiaušiniai, 4 vnt.;
- – Sūris, 300 g;
- – šokoladas, 100 g.
Paruošimas:
- Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir palikite atvėsti, retkarčiais pamaišydami, kad išliktų vienalytis.
- Trynius sutrinkite blenderiu kartu su sūriu, tada sumaišykite su ištirpintu šokoladu.
- Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki stabilių putų ir atsargiai sumaišykite su sūriu ir šokoladu, maišydami mentele iš apačios į viršų.
- Kepimo formą uždenkite pergamentu ir paskleiskite masę.
- Formą dedame į skardą, pilame vandenį, kad forma būtų pusiau vandenyje.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 50-55 minutes.
- Desertą 10 minučių atvėsinkite formoje, tada išimkite formą ir palikite suflė, kol visiškai atvės.
- Desertą galite papuošti šokolado drožlėmis, kokoso drožlėmis, smulkintais riešutais ir kt. pagal savo skonį
